airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Søg

18. juni 2020

Paarisa går i luften med ny hjemmeside og nyt logo

Ved du, hvem du kan kontakte, hvis du har brug for at tale med nogen om dine problemer? Søger du inspiration til mere sundhed og større trivsel for dig selv og din familie? Fremover kan du søge hjælp, viden og støtte på hjemmesiden Paarisa.gl, som lanceres i dag.


Det er Naalakkersuisuts målsætning, at arbejde på at forbedre borgernes adgang til informationer blandt andet fra Selvstyret. Det betyder, at det skal være nemmere for børn, unge og familier at søge hjælp og informationer. Der skal være adgang til viden om, hvordan vi hver især - og i fællesskab - opnår sundhed og trivsel. Det er baggrunden for oprettelsen af den nye nationale forebyggelsesside Paarisa.gl. Jeg håber, at folk vil tage godt imod den nye hjemmeside, og at mange vil bruge den til at søge hjælp, viden og inspiration.

Naalakkersuisoq for Sociale Anliggender, Familie og Justitsområdet, Martha Abelsen

Den nye hjemmeside er et af de nye initiativer til gavn for børn, unge og familier, som der blev afsat midler til på Finansloven 2019. Information målrettet børn er et særligt fokusområde, som endnu er under udvikling, og som vil blive præsenteret i løbet af efteråret. På sigt vil hjemmesiden også blive udbygget med indhold målrettet fagpersoner.

Nyt logo
Paarisa lancerer også sit nye logo i dag.

 

                                                   

 

Logoet er designet af grafiker Ivalu Risager. Det er enkelt og moderne og forestiller et hjerte, der omkranser navnet Paarisa, som betyder ”Lad os passe på hinanden”. Hjertet refererer til Inuuneritta, som betyder ”Lad os få et godt liv”, som er navnet på det nationale folkesundhedsprogram. Paarisas nye logo er fleksibelt, og kan optræde i flere forskellige farver, og med og uden den omkransende cirkel.

Det er tredje gang Paarisa får nyt logo. Navnet Paarisa og det oprindelige logo fra 1987 blev skabt af Isak og Astri Heilmann. I 2005 blev Paarisa logoet moderniseret af Thue Christiansen.

For yderligere oplysninger kontakt Afdelingschef i Paarisa Ditte Sølbeck på telefon +299 34 60 37 eller e-mail ditt@nanoq.gl