airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Søg

Det gode liv

TUSAANNGA

SMS:

1899

1899

Telefon:

80 11 80

80 11 80

Det gode liv handler om fuldt ud at udnytte sine evner og sine muligheder for at leve godt og meningsfuldt. Det gode liv skabes i samspil med andre mennesker. Find vej til det gode liv her.

Atualiliiv

Få gode råd til dit barns skolestart og se, hvordan du støtter dit barn i skolegangen.

Læs mere

Uden rusmidler

Rusmidler er en samlet betegnelse for stoffer, der påvirker den psykiske tilstand. Rusmidler er både lovlige nydelsesmidler som alkohol og nikotin, lægemidler som morfin og ulovlige stoffer som hash. Man kan blive afhængig af rusmidler.

Læs mere

Forældreskab

Børn har brug for trygge rammer, og de har brug for forældre, som kan give dem den nødvendige omsorg og kærlighed.

Læs mere

Fysisk aktivitet

Din krop er skabt til bevægelse, og det er vigtigt for din sundhed og trivsel, at du er fysisk aktiv. Fysisk aktivitet kan være alt lige fra en gåtur, rengøring og aktiv leg med dine børn til sport, jagt og fiskeri.

Læs mere

Killiliisa

Velkommen til Killiliisa universet på Paarisa.gl

Læs mere

Kost

En sund kost er varieret og holder dig mæt i lang tid. Når du spiser sundt, har kroppen de bedste muligheder for at fungere optimalt, så du har energi til hele dagen og holder dig sund og rask.

Læs mere

Mental sundhed

At være mentalt sund betyder, at du for det meste har det godt med dig selv og dit liv og kan indgå i fællesskaber. Mental sundhed er noget, vi skaber sammen.

Læs mere

Seksuel sundhed

Seksuel sundhed er en tilstand af fysisk, følelsesmæssig og social trivsel omkring sin seksualitet. Din seksualitet udvikler sig gennem hele livet og er tæt forbundet med din trivsel og livskvalitet.

Læs mere

Det gode liv uden tobak

At vælge et røgfrit liv er noget af det bedste, du kan gøre for dig selv, din sundhed og din livskvalitet. Ved at vælge et røgfrit liv, støtter du samtidig dit barn i et liv uden tobak.

Læs mere