airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Søg

Forældreskab

Børn har brug for trygge rammer, og de har brug for forældre, som kan give dem den nødvendige omsorg og kærlighed.

MANU

MANU er et tilbud til alle forældre, som følger forældrene på den vigtige og spændende rejse fra de første to streger på graviditetstesten til hverdagen med det 3-4 årige barn.

manu@nanoq.gl

https://www.manu.gl

MANU hjælper jer med at finde jeres egen forældrestil 

MANU er et forældreforberedende tilbud, som kan være med til at give jeres barn den bedste start på livet, og som hjælper jer med at finde frem til jeres helt egen forældrestil. 

Find MANU her.Det er normalt at være usikker på, om man gør det godt nok som forælder. Her er det vigtigt at huske på, at der ikke kun findes én rigtig måde at være en god forælder på.

MANU

Fakta 

Der findes mange gode måder at være forælder på, og der er ikke én af dem, som er mere rigtig end en anden. Der er rigtig mange steder, hvor du kan få gode råd til livet som forælder. De mange forskellige råd kan nogle gange pege i forskellige retninger, hvilket kan være meget forvirrende.

Når I skal til at være forældre, er det vigtigt, at I finder jeres helt egen forældrestil, og det kan MANU hjælpe jer med.


MANU 

MANU er forældreforberedelse til dig, som snart skal være far eller mor. MANU er også for dig som har et barn mellem 0 og 4 år.

MANU kan hjælpe jer som familie med at finde jeres egen forældrestil.


Familier er forskellige 

Der findes mange forskellige slags familier. Nogle familier har et eller flere børn, andre bor i sammenbragte familier og nogle har et eller flere børn i pleje. Der findes også regnbuefamilier eller forældre, som er alene med børn. Det er vigtigt at huske på, at den ene familie ikke er mere rigtig end den anden.

MANU hjælper dig med at finde din helt egen forældrestil.


Læs også

MANU

MANU er et tilbud til alle forældre, adoptivforældre og plejeforældre med børn op til 4 år. I MANU er der plads til alle.

Læs mere