airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Søg

MANU

MANU er et tilbud til alle forældre, adoptivforældre og plejeforældre med børn op til 4 år. I MANU er der plads til alle.

MANU

MANU er et tilbud til alle forældre, som følger forældrene på den vigtige og spændende rejse fra de første to streger på graviditetstesten til hverdagen med det 3-4 årige barn.

Drømmer du om et godt liv for dit barn? 

Så er MANU noget for dig! MANU hjælper jer med at finde jeres helt egen forældrestil.

Find MANU her.Jeg havde svært ved at forstå det og tro på det. Jeg skulle være far, det var underligt. Jeg følte pludselig, der var mange ting at tage stilling til. Jeg var stolt, tilfreds med mig selv og urolig på en gang.

Malik – far

Fakta 

MANU er forældreforberedelse til dig, som snart skal være far eller mor. MANU er også for dig, som har et barn mellem 0 og 4 år. MANU er et tilbud til begge forældre og giver jer redskaber, som hjælper jer med at finde jeres helt egen forældrestil.

I kan blive en del af MANU-tilbuddet, uanset om det er jeres første- eller femte barn, og uanset om I bor i nord, syd, øst eller vest.


Tilbud til kommende forældre 

Der er forskellige fagfolk, som hjælper jer undervejs i MANU-tilbuddet. Det kan både være jordemødre, sundhedsplejersker, pædagoger eller psykologer.

I kan altid kontakte jeres lokale undervisere for at få råd og vejledning. Undervisningen i MANU vil oftest foregå som gruppeundervisning, men der er også mulighed for ene-undervisning i mindre byer og bygder.

Kontakt din jordemoder, sundhedsplejerske, din kommune eller MANU-teamet og find ud af, hvordan du finder din helt egen forældrestil.

Tilbud til forældre med børn fra 0-4 år 

Hvis dit barn går i daginstitution eller børnehave, kan du altid henvende dig til personalet, som kan give dig informationer og materialer. Hvis det ikke er muligt i dit barns institution, eller fordi dit barn bliver passet hjemme, kan du altid henvende dig til MANU.

Du finder kontaktoplysninger her.


Læs også

Forældreskab

Børn har brug for trygge rammer, og de har brug for forældre, som kan give dem den nødvendige omsorg og kærlighed.

Læs mere