airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Søg

Få hjælp

TUSAANNGA

SMS:

1899

1899

Telefon:

80 11 80

80 11 80

Nogle gange støder vi på problemer, som er svære at løse selv. Uanset hvad det drejer sig om, er der muligheder for at få hjælp og rådgivning. Find vej til hjælp her.

Problemer med alkohol

Hvis du er bekymret for, om dit eller en af dine nærmestes alkoholforbrug har taget overhånd, er der hjælp at hente.

Læs mere

Problemer med hash og andre stoffer

Hvis du er afhængig af hash eller andre stoffer, er der hjælp at hente.

Læs mere

Pengespil

Hvis du er afhængig af pengespil, er der hjælp at hente.

Læs mere

Rygestop

Der er mange fordele ved et rygestop og et røgfrit liv. Kroppen bliver sundere og fungerer bedre, og du får mere energi til livet.

Læs mere

Seksuelle overgreb

Seksuelle overgreb skal aldrig accepteres. Hvis du, eller en du kender, oplever seksuelle overgreb, er det vigtigt, at du søger hjælp og anmelder det til politiet.

Læs mere

Selvmords­­tanker

Hvis du er i krise eller har tanker om selvmord, så sig det til nogen. Du er ikke alene om at have det sådan. De fleste mennesker har perioder, hvor livet eller en situation opleves så svær, at de ikke kan magte den alene.

Læs mere

Ubeskyttet sex

Du kan blive gravid eller få en sexsygdom, hvis du dyrker ubeskyttet sex. Ubeskyttet sex er, når man har sex uden at beskytte sig med prævention som for eksempel kondom eller p-piller, hvis kondomet revner, eller man har glemt at tage en p-pille.

Læs mere

Vold

Vold skal aldrig accepteres. Hvis du, eller en du kender, oplever vold, er det vigtigt, at du søger hjælp og anmelder det til politiet.

Læs mere