airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Søg

Problemer med hash og andre stoffer

Hvis du er afhængig af hash eller andre stoffer, er der hjælp at hente.

ALLORFIK

Hvis du har problemer med alkohol, hash eller spil, kan du få hjælp og behandling hos Allorfik.

allorfik@allorfik.gl

Telefon

52 53 43

52 53 43

Hverdage

09.00 - 15.00

Hvad kan jeg selv gøre? 

Test dig selv
Har du problemer med hash eller andre stoffer? Test dig selv.

Søg hjælp hos Allorfik
Hvis du har problemer med alkohol, kan du få hjælp og behandling hos Allorfik. Pårørende til personer, der har problemer med alkohol, kan også få hjælp hos Allorfik.

Hash skaber afhængighed 

Hash er et vanedannende og afhængighedsskabende rusmiddel. For nogle mennesker vil daglig hashrygning gennem få dage kunne skabe afhængighed, mens andre udvikler afhængighed efter længere tids forbrug.

Ved afhængighed opleves en stærk og dominerende trang til indtagelse af hash, der griber grundlæggende ind i brugerens liv.

Allorfik 

Allorfik, Videncenter om Afhængighed har behandlingscentre i den største by i hver kommune. Det betyder, at du kan få behandling for afhængighed i Allorfiks behandlingscentre i Aasiaat, Ilulissat, Nuuk, Qaqortoq og Sisimiut.

Derudover samarbejder Allorfik med Katsorsaavik, hvilket giver mulighed for, at du kan få behandling ved rejsehold i din by/bygd eller ved Katsorsaavik i Nuuk.

Behandlingen er gratis og inkluderer eventuel rejse og ophold i forbindelse med behandlingen.

Læs mere på Allorfiks hjemmeside.


Læs også

Uden rusmidler

Rusmidler er en samlet betegnelse for stoffer, der påvirker den psykiske tilstand. Rusmidler er både lovlige nydelsesmidler som alkohol og nikotin, lægemidler som morfin og ulovlige stoffer som hash. Man kan blive afhængig af rusmidler.

Læs mere

Har du et problem med hash eller andre stoffer?

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du har et stofproblem, så kan du tage denne test på kun 11 spørgsmål og få hjælp og vejledning, hvis du har brug for det.

Læs mere