airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Søg

6. juli 2020

IGASA workshops for børn i Diskoområdet

Børnene i Aasiaat, Qeqertarsuaq, Ilulissat og Qasigiannguit kan godt begynde at glæde sig til en hel dag i madglædens tegn, når Paarisa og Maria Motzfeldt inviterer til IGASA workshop.

IGASA workshop

Det er både sundt og sjovt at lave mad sammen og spise sammen. Dette vigtige budskab vil vi gerne udbrede gennem IGASA workshops.

Kirsten Fencker, Paarisa

-”Paarisa vil gerne give børnene en sjov dag med masser af aktivitet og læring. Børnene kommer til at lære om mad og om madens betydning for vores sundhed og for fællesskabet. Det er både sundt og sjovt at lave mad sammen og spise sammen. Dette vigtige budskab vil vi gerne udbrede gennem IGASA workshops,” siger faglig leder i Paarisa, Kirsten Fencker.

Paarisa samarbejder med Maria Motzfeldt om afholdelse af IGASA workshops af en dags varighed for børn, der går i skolefritidsordning. IGASA workshops afholdes i følgende byer:

Aasiaat: 6.-7. juli
Qeqertarsuaq: 8.-9. juli
Ilulissat: 9.-13. juli
Qasigiannguit: 14.-15. juli

De præcise datoer for afholdelse af workshops vil blive meldt ud senere, så hold øje med opslag i byen.

Ved IGASA workshop vil børnene blandt andet få viden om mad, madlavning og madglæde. De vil blive introduceret for De ti kostråd, og særligt det gode råd om at spise fisk ofte, og så skal de selv i køkkenet og lave og spise lækker mad sammen.

Det er planen at afholde IGASA workshops i Qaanaaq, Ittoqqortoormiit og Tasiilaq senere på året.

For yderligere oplysninger kontakt faglig leder i Paarisa, Kirsten Fencker på telefon +299 34 69 06 eller e-mail kfen@nanoq.gl

IGASA workshop