airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Søg

12. november 2020

Hyldest af idrættens og sundhedens forbilleder

Paarisa, Grønlands Idrætsforbund og Elite Sport Greenland hylder ildsjæle og forbilleder inden for idræt og sundhed ved Maligassiuisut Show 2020 lørdag d. 14. november i Katuaq.

Maligassiuisut Show 2019

Maligassiuisut Show handler om at fremhæve, fejre og hylde de mennesker, som gør en forskel inden for idræt og sundhed, og som kan være til inspiration for os alle.

Paarisa, Grønlands Idrætsforbund og Elite Sport Greenland

Maligassiuisut Show handler om at fremhæve, fejre og hylde de mennesker, som gør en forskel inden for idræt og sundhed, og som kan være til inspiration for os alle. I år er det 6. gang showet afholdes.

På lørdag kl. 20.00 byder Laali Berthelsen og Hans Peter Poulsen velkommen til showet i Katuaq. Covid-19 restriktioner betyder, at showet i år afholdes som et lukket arrangement. Alle får alligevel mulighed for at tage del i hyldesten og underholdningen, da showet transmitteres direkte på KNR.

Som altid uddeles en række priser denne aften; Paarisa, som er en enhed i Socialstyrelsen i Grønlands Selvstyre, uddeler priser til Årets aktive skole, Årets aktive arbejdsplads og Årets aktive i samfundet.

Grønlands Idrætsforbund uddeler i samarbejde med Faxe Kondi legater til Årets Idrætsperson, Årets Træner og Årets Leder. Derudover uddeles i år en særpris for en særlig bedrift.

Elite Sport Greenland uddeler i samarbejde med Grønlandsbanken, Telepost og Sparinvest prisen for Årets Elitepræstation og Årets Talentudviklingspris.

Prisuddelingen krydres med underholdning ved blandt andet Nina Kreutzmann Jørgensen, Frederik Elsner og Maalia, fællessang/-aktivitet og meget mere. Vanen tro kan publikum glæde sig til flere overraskelser undervejs, så se med når KNR sender live fra Maligassiuisut Show 2020 i Katuaq lørdag den 14. november kl. 20.00 – 22.00.

For yderligere oplysninger kontakt:

Paarisa: Faglig leder Kirsten Fencker, på tlf. 34 69 06 eller kfen@nanoq.gl

Grønlands Idrætsforbund: Projektkonsulent Poul Petersen på tlf. 34 81 53 eller poul@gif.gl

Elite Sport Greenland: Elitekonsulent Muusaarannguaq Ostermann-Søholm på tlf. 34 81 52 eller muusa@elitesport.gl