airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Søg

10. september 2023

WHO’s international dag for selvmordsforebyggelse

WHO’s international dag for selvmordsforebyggelse markeres med arrangementer flere steder i landet, hvor det har været muligt at søge dækning af udgifter hos Paarisa.

Den 10. september er verdensdagen for selvmordsforebyggelse, som er en årligt tilbagevendende begivenhed, der markeres internationalt. Markeringen af dagen afholdes på initiativ af The International Association for Suicide Prevention (IASP) i samarbejde med World Health Organization (WHO).

I forbindelse med selvmordsforebyggelsesdagen har det været muligt for kommunerne at søge tilskud til afholdelse af lokale arrangementer, der er givet støtte til lokale arrangementer i 19 byer og bygder rundt i landet.

Paarisa og Tusaannga har lavet sloganet ”Lad os snakke om selvmord – det kan redde liv” som er gældende for 2023.

Hvis man har tanker om selvmord eller føler sig alene, kan man kontakte Tusaannga på 80 11 80 eller sende en sms til 18 99, for at få en anonym og gratis samtale med rådgivere.

Tusaannga har åbent hver dag døgnet rundt.

For yderligere information kontakt afdelingschefen i Paarisa, Helena Lynge Møller på e-mail: helm@nanoq.gl eller tlf. 34 57 05