airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Søg

23. oktober 2023

Tillykke til årets aktive!

Paarisa uddelte priser til årets aktive ved Maligassiuisut Show 2023, der blev afholdt lørdag d. 21. oktober.


Paarisa ønsker alle vinderne tillykke. Du kan se – eller gense – de korte film om Årets aktive her på Paarisa.gl

Paarisa

Paarisa uddelte priser til årets aktive ved Maligassiuisut Show 2023. 

Ved Maligassiuisut Show uddelte Paarisa, Grønlands Idrætsforbund og Elite Sport Greenland priser til rollemodeller og ildsjæle inden for idræt og sundhed, som kan være til inspiration for os alle.

Maligassiuisut Show blev vist direkte på KNR TV.

Årets aktive fællesskab

Årets aktive fællesskab er en pris, der gives til et initiativ, der har fokus på at styrke et sundt og aktivt fællesskab og miljø, hvor alle føler sig set, hørt og inkluderet.
Prisen fokuserer på fællesskaber, hvor man gør noget aktivt og meningsfyldt sammen med andre, som øger sundhed, trivsel og livskvalitet.
Årets aktive fællesskab er:

3. b fra Minngortuunnguup Atuarfia i Sisimiut


Særpris

I år modtog Paarisa rigtig mange gode indstillinger til prisen: Årets aktive fællesskab. Paarisa har derfor valgt at uddele en særpris til et par, som gør en helt særlig indsats for at styrke og udvikle fællesskabet omkring fysisk aktivitet i deres by.

Paarisas særpris går til:

Charlotte og Vilhelm Rasmussen fra Qaqortoq

 

Aalasa prisen

Ved Maligassiuisut uddeler Paarisa, Grønlands Idrætsforbund og Elite Sport Greenland en fælles pris, nemlig Aalasa prisen. Aalasa prisen gives til et initativ, der i særlig grad understøtter visionen: Verdens Mest Fysisk Aktive Land.

Vinderen af Aalasa prisen 2023 er:

Aasianni Maajimi Peqqissuusa