airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Søg

8. november 2023

Vlogs med inspiration til det gode liv

Paarisa udgiver syv Vlogs, der handler om sundere livsstil og vejen til det gode liv under partnerskabet Kattulluta Inuuneritta.

I partnerskabet Kattulluta Inuuneritta / Sammen om det gode liv, går Paarisa, Pisiffik, Pilersuisoq og Brugseni sammen om at understøtte en sund udvikling, der med forbrugernes medvirken kan føre til øget sundhed og trivsel.

Paarisa har nu, som led i partnerskabet udgivet syv nye Vlogs, hvor to værter i skikkelse af Maria Motzfeldt og Maria Grødem undersøger forskellige emner omkring sundhed. De møder eksperter og kommer med gode råd og inspiration til en sund livsstil, der giver energi og overskud til at leve det gode liv.

I de syv Vlogs får du viden om:

• Sund kost
• Mad og fællesskab
• Food prep/planlægning
• Fysisk aktivitet
• Sociale medier
• Sund balance
• Søvn
Hver Vlog indeholder desuden en opskrift på en sund, nem og lækker ret, som består af sunde fødevarer, som partnerskabet Kattulluta Inuuneritta arbejder for at fremme brugen af.

Om værterne

Maria Grødem har en BA i idræt og sundhed. Hun er desuden uddannet kostvejleder og coach. Siden 2011 har hun dyrket sporten Crossfit på højt niveau. Hun har deltaget i VM i crossfit og functional fitness med flotte resultater. Maria Motzfeldt er en kendt facilitator, speaker og vært. Hun interesserer sig for sundhed og livskvalitet og arbejder med disse emner i forskellige sammenhænge.
Paarisa ønsker jer god fornøjelse med at se videoerne.

 

Fakta

Vlog er en sammentrækning af ordene video og blog. Det vil sige en blog, der viser en video i stedet for en tekst. En Vlog kan bruges som en slags video-dagbog, men kan også bruges til at fokusere på bestemte temaer, som for eksempel sundhed og livskvalitet.

Du kan kigge på filmene ved at klikke ind på dem her.