airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Søg

Aalisa Igasa Nerisa

I kogebogen "Aalisa - Igasa - Nerisa" finder du al den viden, du behøver, for at gå i køkkenet og lave de lækreste fiskeretter til dig og din familie.


Vidste I godt, at vores forfædre overlevede på grund af de små fisk, som hedder ammassat? Dengang, når der gik lang tid mellem fangsten under den barske vinter, overlevede man ved at spise de mange ammassat, man havde samlet til vinterforråd.

Aalisa - Igasa - Nerisa

Børnenes egne fiskeopskrifter 

I kogebogen "Aalisa - Igasa - Nerisa" finder du al den viden, du behøver, for at gå i køkkenet og lave de lækreste fiskeretter til dig og din familie.

Opskrifterne er indsendt af børn fra hele landet. Kast dig bare ud i det og find - eller opfind - din helt egen yndlingsret med fisk. 

Rigtig god madlavning!

Aalisa - Igasa - Nerisa Børnenes egne fiskeopskrifter

 

Hent bogen her.


Læs også

Kost

Tænker du over, hvad du spiser? Hvad skal der til for at blive gammel? Og hvordan minder din krop om en mobiltelefon? Bliv klogere på den mad du spiser, dit energiniveau og få inspiration til et langt og sundt liv. Se videoen her.

Læs mere

Kender du fiskene?

De grønlandske farvande er fulde af fisk, som kan blive til sunde og lækre retter på dit spisebord.

Læs mere

Spis fisk

Vores farvande er fulde af fisk, som kan blive til sunde og lækre retter på dit spisebord. Har du prøvet at fiske? Har du prøvet at lave mad med fisk? Måske ved du, at fisk er sundt og smager fantastisk?

Læs mere

Hvilken type ­ madspiser er du?

Læs mere

IGASA - AALASA workshop

Bevægelse, sund mad og rettigheder på skoleskemaet. Se hvordan det gik, da Paarisa og UNICEF Grønland i samarbejde med Maria Motzfeldt og Akutaaneq Kreutzmann afholdt IGASA – AALASA workshop for 7. klasse i Tasiilaq.

Læs mere

Køkkenklar

Det er sjovt at lave mad og hjælpe til i køkkenet. Hvis du vil være sikker på, at madlavningen bliver en succes, så følg vores gode råd.

Læs mere