airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Søg

Spis fisk

Vores farvande er fulde af fisk, som kan blive til sunde og lækre retter på dit spisebord. Har du prøvet at fiske? Har du prøvet at lave mad med fisk? Måske ved du, at fisk er sundt og smager fantastisk?

Men vidste du, at... 

  • Fisk indeholder vigtige næringsstoffer som gør, at din krop strutter af sundhed?
  • Fisk indeholder vigtige vitaminer og mineraler? især fra fede fisk får du D-vitamin, som gør både dine knogler og muskler bomstærke?
  • Fisk indeholder sunde fiskeolier, som er vigtige for, at du kan få en super skarp hjerne?
  • Du kan få fisk hele året? Du kan enten fange fisken selv, købe den i butikken eller på brættet.
  • Du helst skal spise fisk flere gange om ugen?

Læs også

Kost

Tænker du over, hvad du spiser? Hvad skal der til for at blive gammel? Og hvordan minder din krop om en mobiltelefon? Bliv klogere på den mad du spiser, dit energiniveau og få inspiration til et langt og sundt liv. Se videoen her.

Læs mere

Kender du fiskene?

De grønlandske farvande er fulde af fisk, som kan blive til sunde og lækre retter på dit spisebord.

Læs mere

Aalisa Igasa Nerisa

I kogebogen "Aalisa - Igasa - Nerisa" finder du al den viden, du behøver, for at gå i køkkenet og lave de lækreste fiskeretter til dig og din familie.

Læs mere

IGASA - AALASA workshop

Bevægelse, sund mad og rettigheder på skoleskemaet. Se hvordan det gik, da Paarisa og UNICEF Grønland i samarbejde med Maria Motzfeldt og Akutaaneq Kreutzmann afholdt IGASA – AALASA workshop for 7. klasse i Tasiilaq.

Læs mere

Køkkenklar

Det er sjovt at lave mad og hjælpe til i køkkenet. Hvis du vil være sikker på, at madlavningen bliver en succes, så følg vores gode råd.

Læs mere

Hvilken type ­ madspiser er du?

Læs mere