airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Søg

Struktur

Hjælp dit barn med at holde orden, og spørg hvordan det går med lektierne hver dag.

Følg Paarisa

... og gør det sunde valg til det lette valg! Vi giver dig inspiration til mere sundhed og livskvalitet for dig og din familie.

Struktur og skole 

For at dit barn kan fungere godt i skolen, skal en række ting være på plads.

Hjælp dit barn med at holde orden, og spørg hvordan det går med lektierne hver dag.

Lektier 

Gør dit barns skolegang overskuelig 

Hjælp med at strukturere barnets noter og opgaver. Ved at hjælpe dit barn med at få kontrol over skolegangen, kan du hjælpe med at mindske bekymringerne, så der bliver mere tid til læring.

Hvis barnet har orden i sine skoleting, spilder det ikke tid på, at finde de ting der skal bruges i skoletimerne.

Hjælp dit barn med at pakke tasken hver aften i de første skoleår, indtil de kan selv. Jo mere barnet har styr på de ting der sker i skolen, jo mere overskud er der til selve indlæringen.

Overblik giver tryghed  

De fleste børnefamilier har en travl hverdag. Derfor er det en god ide, at skabe overblik over hver dag, uge og måned. Lav et skema over en almindelig hverdag, og hæng det et sted hvor du er sikker på familien ser det. f.eks. på køleskabet. Her kan i markere hvornår i skal til sport, mad dage, fødselsdage og meget mere. Det er sjældent man rammer plet hver gang, tilpas derfor skemaet løbene så det afspejler jeres hverdage.

Er der for meget på skemaet? Så er der måske for mange ting i skal nå. Det kan være svært at vælge mellem de mange fritidsaktiviteter, sport og underholdning. Det kan derfor være bedre, at børnene lærer at passe én aktivitet ordentligt, uden afbud og altid er velforberedte.Læs også

Dit skolebarns kost

De fleste forældre smører madpakker til deres børn, indtil de når en vis alder. Det gælder ikke om at lave en flot madpakke, men om at sikre børnene får det de har brug for, for at de også kan fungere godt om eftermiddagen i skolen.

Læs mere

Omsorg

Et barn har brug for interaktioner med voksne, der inddrager dem i hverdagen, forstår dem og holder af dem.

Læs mere

Dit barns søvn

Regelmæssig søvn er vigtig for børns udvikling, både fysisk og mentalt. Altså både for at vokse, og for at udvikle deres færdigheder. Det er både kroppen og hjernen, der har brug for søvn.

Læs mere

Atualiliiv

Få gode råd til dit barns skolestart og se, hvordan du støtter dit barn i skolegangen.

Læs mere