airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Søg

Killiliisa - podcast

En podcastserie på 10 afsnit om seksuelle overgreb i barndommen.


Denne podcastserie er til dig, der gerne vil vide mere om seksuelle overgreb. Det kan være, at du af personlige årsager søger konkret viden eller redskaber til at forstå din ven eller et familiemedlem. Det kan også være, at du i forbindelse med dit arbejde har brug for mere viden. Måske er du blot nysgerrig. Uanset hvad, kan du få mere viden her.

Vært og tilrettelægger Nivi Pedersen taler i podcastserien med seks psykologer fra Selvstyrets Rejsehold, der i foråret 2019 blev interviewet til dokumentaren ”Lykken skræmmer mig ikke længere”. Serien fungerer både som et selvstændigt værk, eller som supplement til dokumentarfilmen med et mere dybdegående indblik i de forskellige emner.
  1. Afsnit: Hvad er seksuelle overgreb?
  2. Afsnit: Hvad er senfølger? 
  3. Afsnit: Barnets tegn og underretningspligt
  4. Afsnit: Seksuelt krænkende adfærd - del 1
  5. Afsnit: Seksuelt krænkende adfærd - del 2
  6. Afsnit: Den fælles hemmelighed
  7. Afsnit: Den støttende samtale
  8. Afsnit: Tavshedens dilemma
  9. Afsnit: Supervision
  10. Afsnit: Rejseholdene og hvordan man kommer i behandling
Hør Killiliisa podcast og få viden om seksuelle overgreb og konkrete redskaber til, hvordan du kan forstå andre, som har oplevet seksuelle overgreb. Klik her

Læs også

Seksuelle overgreb

Seksuelle overgreb skal aldrig accepteres. Hvis du, eller en du kender, oplever seksuelle overgreb, er det vigtigt, at du søger hjælp og anmelder det til politiet.

Læs mere

Om Killiliisa

Velkommen til Killiliisa universet på Paarisa.gl

Læs mere

Killiliisa - dokumentar

Dokumentarfilmen ”Pilluarneq Ersigiunnaarpara” (”Lykken skræmmer mig ikke længere”) er en del af Killiliisa strategien, som er Naalakkersuisuts strategi mod seksuelle overgreb, hvor målet er at skabe positive forandringer, og nedbringe antallet af seksuelle overgreb.

Læs mere