airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Søg

Om Killiliisa

Velkommen til Killiliisa universet på Paarisa.gl

Tusaannga

Du kan altid kontakte Tusaannga, hvis du har brug for at tale med nogen om problemstillinger, du ikke føler, du kan løse selv. Du kan ringe anonymt og gratis.

Åbningstider:
man - tors 9:00 – 00:00
fre - lør 9:00 - 04:00
søn 9:00 – 00:00

SMS

1899

Telefon

80 11 80

80 11 80

Vær med til at skabe positive forandringer og bryde tabuet om seksuelle overgreb og krænkelser. Læs mere om Killiliisa, se den prisvindende dokumentarfilm ”Pilluarneq Ersigiunnaarpara” (”Lykken skræmmer mig ikke længere”) og lyt til Killiliisa podcasts.


Med fælles hjælp, vedvarende opmærksomhed og målrettet handling på området er målet at skabe positive forandringer. Selvom seksuelle overgreb sætter dybe spor i mennesker, så er det heldigvis muligt at komme videre efter seksuelle overgreb og få et godt liv.

Killiliisa

Killiliisa strategien 

Killiliisa - Lad os sætte grænser er Naalakkersuisuts strategi mod seksuelle overgreb 2018-2022.  

Information og vidensdeling er et af indsatsområderne i Killiliisa strategien. Der er blandt andet opbygget et korps af rollemodeller, som holder oplæg for borgere og fagpersoner. Der er også produceret en lang række forskellige materialer fra fagbøger til pjecer, dokumentarfilm, teaterstykke, kunstudstilling og podcasts. 

Mål 

Hovedformålene med Killiliisa strategien er:

  • At reducere antallet af seksuelle overgreb
  • At sikre den bedst mulige hjælp og støtte til alle borgere, der er berørte af seksuelle overgreb
 

Seks hovedtemaer 

Killiliisa strategien indeholder seks hovedtemaer

  1. Information/vidensdeling
  2. Forebyggelse
  3. Tværfagligt samarbejde
  4. Ofre og pårørende
  5. Lokalsamfundet
  6. Personer med seksuel krænkende adfærd

Killiliisa materiale 

Se materiale fra Killiliisa her.

Læs også

Seksuelle overgreb

Seksuelle overgreb skal aldrig accepteres. Hvis du, eller en du kender, oplever seksuelle overgreb, er det vigtigt, at du søger hjælp og anmelder det til politiet.

Læs mere

Killiliisa - dokumentar

Dokumentarfilmen ”Pilluarneq Ersigiunnaarpara” (”Lykken skræmmer mig ikke længere”) er en del af Killiliisa strategien, som er Naalakkersuisuts strategi mod seksuelle overgreb, hvor målet er at skabe positive forandringer, og nedbringe antallet af seksuelle overgreb.

Læs mere

Killiliisa - podcast

En podcastserie på 10 afsnit om seksuelle overgreb i barndommen.

Læs mere