airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Søg

Selvmords­­tanker

Hvis du er i krise eller har tanker om selvmord, så sig det til nogen. Du er ikke alene om at have det sådan. De fleste mennesker har perioder, hvor livet eller en situation opleves så svær, at de ikke kan magte den alene.

Tusaannga

Du kan altid kontakte Tusaannga, hvis du har brug for at tale med nogen om problemstillinger, du ikke føler, du kan løse selv. Du kan ringe anonymt og gratis.

Tusaannga er åben alle døgnets timer, alle ugens dage.

SMS

1899

Telefon

80 11 80

80 11 80

Bed om hjælp! 

Selvmordstanker skal altid tages alvorligt. Har du selvmordstanker, skal du ikke sidde alene med dem. Du skal opsøge hjælp og have nogen at tale med om det, der gør ondt. Det er meget vigtigt, at du beder om hjælp og tager imod den, når selvmordstankerne trænger sig på.

Du er ikke alene! Der er mennesker, som kan hjælpe dig 

Det er hverken forkert eller skamfuldt at have det dårligt og at have behov for hjælp. Derfor skal du sørge for at fortælle folk omkring dig, at du har det dårligt.

Tusaannga er åben alle døgnets timer, alle ugens dage.

Ring: 80 11 80 SMS: 1899

Der sidder rådgivere klar til at hjælpe dig. 

Du kan også kontakte Politiet (70 14 48) eller dit lokale sundhedsvæsen, som er døgnåbne.
Se kontaktlisten over sygehuse i Grønland her.

Brug viden, historier og lydfiler fra Thinkinuk til at flytte dig fra farlige tanker til gode tanker.Læs også

Mental sundhed

At være mentalt sund betyder, at du for det meste har det godt med dig selv og dit liv og kan indgå i fællesskaber. Mental sundhed er noget, vi skaber sammen.

Læs mere

ABC for Mental Sundhed

Mental sundhed handler om at trives og fungere godt – om at gøre de ting, der giver livet mening, glæde og værdi. ABC for mental sundhed er en forskningsbaseret indsats, som giver dig konkrete råd til, hvordan du fremmer din egen og andres mentale sundhed.

Læs mere

Thinkinuk

Thinkinuk giver dig konkrete redskaber til at arbejde med dine tanker og derigennem styrke din mentale sundhed.

Læs mere