airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Søg

Årets Aktive 2022

Hvert år kårer Paarisa årets aktive fællesskab. Årets fællesskab modtog både hyldest og priser ved årets Maligassiuisut Show den 22. oktober 2022.

Følg Paarisa

... og gør det sunde valg til det lette valg! Vi giver dig inspiration til mere sundhed og livskvalitet for dig og din familie.


Vi vil gerne fremhæve og fejre de gode initiativer, så flere kan blive inspireret til at dyrke glæden og fællesskabet omkring fysisk aktivitet. Når vi gør noget aktivt og meningsfuldt sammen med andre, så styrker det ikke bare vores krop, men også vores mentale sundhed, trivsel og livskvalitet.

Paarisa

Årets aktive fællesskab 2022 

Årets aktive fællesskab er: Atuarfik Hans Lynge fra Nuuk.

Årets aktive fællesskab er en pris, der gives til et initiativ, der har fokus på at styrke et sundt og aktivt fællesskab og miljø, hvor alle føler sig set, hørt og inkluderet.
Prisen fokuserer på fællesskaber, hvor man gør noget aktivt og meningsfyldt sammen med andre, som øger sundhed, trivsel og livskvalitet.

Aalasa prisen 

Vinderen af Aalasa prisen 2022 er: Jan Erik Pedersen med ‘Gå væk kræft’.

Ved dette års Maligassiuisut Show blev der for første gang uddelt en ny fælles pris fra Paarisa, Grønlands Idrætsforbund og Elite Sport Greenland, nemlig Aalasa prisen. Aalasa prisen gives til et initativ, der i særlig grad understøtter visionen: Verdens Mest Fysisk Aktive Land


Læs også

Konkurrence: Årets Aktive

Hvert år kårer Paarisa Årets aktive fællesskab.

Læs mere

Årets Aktive 2021

Hvert år kårer Paarisa årets bedste initiativer til at fremme fysisk aktivitet på skolen, på arbejdspladsen og i samfundet. Årets aktive skole, arbejdsplads og borger modtog både hyldest og priser ved årets Maligassiuisut Show den 5. november 2021.

Læs mere

Årets Aktive 2020

Hvert år kårer Paarisa årets bedste initiativer til at fremme fysisk aktivitet på skolen, på arbejdspladsen og i samfundet. Årets aktive skole, arbejdsplads og borger modtog både hyldest og priser ved årets Maligassiuisut Show den 14. november 2020.

Læs mere

Fysisk aktivitet

Din krop er skabt til bevægelse, og det er vigtigt for din sundhed og trivsel, at du er fysisk aktiv. Fysisk aktivitet kan være alt lige fra en gåtur, rengøring og aktiv leg med dine børn til sport, jagt og fiskeri.

Læs mere

Bevægelse til dig der er over 65 år

Det er sundt for dig og din krop at være aktiv – også når du bliver ældre. Fysisk aktivitet er vigtigt for at sikre et godt helbred og for at bevare evnen til at klare hverdagens gøremål.

Læs mere