airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Søg

Konkurrence: Årets Aktive

Hvert år kårer Paarisa Årets aktive fællesskab.

Følg Paarisa

... og gør det sunde valg til det lette valg! Vi giver dig inspiration til mere sundhed og livskvalitet for dig og din familie.

Er I Årets Aktive? 

Del jeres gode ide til at fremme det gode fællesskab og få mere fysisk aktivitet ind i hverdagen i jeres by eller bygd og vind 25.000 kr.


Vi vil gerne fremhæve og fejre de sunde og aktive fællesskaber, så flere kan blive inspireret til at dyrke glæden og fællesskabet omkring fysisk aktivitet. Når vi gør noget aktivt og meningsfuldt sammen med andre, så styrker det ikke bare vores krop, men også vores mentale sundhed, trivsel og livskvalitet.

Paarisa

Pris 

Årets aktive fællesskab: 25.000 kr. 

Deltag i konkurrencen 

Deltag i konkurrencen ved at udfylde denne elektroniske formular.

Husk at vedhæfte nogle billeder og/eller en lille film sammen med beskrivelsen af initiativet, der fremmer fællesskab og fysisk aktivitet.

Du kan deltage i konkurrencen med et initiativ, som du selv er med til at gennemføre, eller du kan indstille nogen, som du synes, fortjener at modtage prisen.

1. juni er sidste frist for deltagelse.


Maligassiuisut Show 

Vinderen af Årets aktive fællesskab kåres ved Maligassiuisut Show, som Paarisa afholder i samarbejde med Grønlands Idrætsforbund og Elite Sport Greenland.

Ved Maligassiusut Show uddeler Paarisa, Grønlands Idrætsforbund og Elite Sport Greenland priser og hylder rollemodeller inden for idræt og sundhed. Sammen uddeler de tre parter Aalasa prisen, som gives til et initativ, der i særlig grad understøtter visionen: Verdens Mest Fysisk Aktive Land.


Læs også

Årets Aktive 2022

Hvert år kårer Paarisa årets aktive fællesskab. Årets fællesskab modtog både hyldest og priser ved årets Maligassiuisut Show den 22. oktober 2022.

Læs mere

Årets Aktive 2021

Hvert år kårer Paarisa årets bedste initiativer til at fremme fysisk aktivitet på skolen, på arbejdspladsen og i samfundet. Årets aktive skole, arbejdsplads og borger modtog både hyldest og priser ved årets Maligassiuisut Show den 5. november 2021.

Læs mere

Årets Aktive 2020

Hvert år kårer Paarisa årets bedste initiativer til at fremme fysisk aktivitet på skolen, på arbejdspladsen og i samfundet. Årets aktive skole, arbejdsplads og borger modtog både hyldest og priser ved årets Maligassiuisut Show den 14. november 2020.

Læs mere

Fysisk aktivitet

Din krop er skabt til bevægelse, og det er vigtigt for din sundhed og trivsel, at du er fysisk aktiv. Fysisk aktivitet kan være alt lige fra en gåtur, rengøring og aktiv leg med dine børn til sport, jagt og fiskeri.

Læs mere

Bevægelse for dig der er gravid

Fysisk aktivitet er godt – også når du er gravid. Det er en fordel for både dig og dit barn, at du holder dig i god fysisk form under hele graviditeten.

Læs mere

Bevægelse til dig der er over 65 år

Det er sundt for dig og din krop at være aktiv – også når du bliver ældre. Fysisk aktivitet er vigtigt for at sikre et godt helbred og for at bevare evnen til at klare hverdagens gøremål.

Læs mere

Bevægelse for de mindste

Spædbørn og småbørn skal have mulighed for at bevæge sig så meget som muligt i dagligdagen. Aktivt samvær styrker nærværet og relationen mellem dig og dit barn.

Læs mere