airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Søg

Pisutta

Vi sætter fokus på gå-fællesskaber. Er du nysgerrig på, hvordan du kan blive en del af et hyggeligt gå-fællesskab, eller hvordan du selv kan starte dit eget - og deltage i konkurrencen om 15.000 kr.? Så læs med her!

Følg Paarisa

... og gør det sunde valg til det lette valg! Vi giver dig inspiration til mere sundhed og livskvalitet for dig og din familie.


Vi sætter fokus på at udbrede gå-fællesskaber i hele landet. Hop med og lad os sammen dyrke fællesskabet og starte en bølge af bevægelse og sjove gå-fællesskaber!

Grønlands Idrætsforbud, Elite Sport Greenland & Paarisa

Alle ud og gå! 

Ved Maligassiuisut Show 2022 kårede Grønlands Idrætsforbund, Elite Sport Greenland og Paarisa vinderen af Årets Aalasa pris 2022. Prisen gik til Jan Erik Pedersen med gå-fællesskabet ’Gå væk kræft’. 

Vi vil gerne udbrede Jan Eriks gode initiativ til hele landet. Vi opfordrer derfor dig til at starte et gå-fællesskab i din by eller bygd.

 


Følg 'Pisutta' 

I Facebook-gruppen ’PISUTTA’ kan du dele dine erfaringer og oplevelser med andre gå-værter og/eller andre, der ønsker at oprette et gå-fællesskab. Søger du et gå-fællesskab i din by eller søger du mennesker til dit gå-fællesskab, er der også mulighed for at connecte her i gruppen.

Gå på opdagelse i PISUTTA-gruppen 

 

Læs også

Årets Aktive 2020

Hvert år kårer Paarisa årets bedste initiativer til at fremme fysisk aktivitet på skolen, på arbejdspladsen og i samfundet. Årets aktive skole, arbejdsplads og borger modtog både hyldest og priser ved årets Maligassiuisut Show den 14. november 2020.

Læs mere

Årets Aktive 2021

Hvert år kårer Paarisa årets bedste initiativer til at fremme fysisk aktivitet på skolen, på arbejdspladsen og i samfundet. Årets aktive skole, arbejdsplads og borger modtog både hyldest og priser ved årets Maligassiuisut Show den 5. november 2021.

Læs mere

Fysisk aktivitet

Din krop er skabt til bevægelse, og det er vigtigt for din sundhed og trivsel, at du er fysisk aktiv. Fysisk aktivitet kan være alt lige fra en gåtur, rengøring og aktiv leg med dine børn til sport, jagt og fiskeri.

Læs mere

Bevægelse for dig der er gravid

Fysisk aktivitet er godt – også når du er gravid. Det er en fordel for både dig og dit barn, at du holder dig i god fysisk form under hele graviditeten.

Læs mere

Bevægelse til dig der er over 65 år

Det er sundt for dig og din krop at være aktiv – også når du bliver ældre. Fysisk aktivitet er vigtigt for at sikre et godt helbred og for at bevare evnen til at klare hverdagens gøremål.

Læs mere

Bevægelse for de mindste

Spædbørn og småbørn skal have mulighed for at bevæge sig så meget som muligt i dagligdagen. Aktivt samvær styrker nærværet og relationen mellem dig og dit barn.

Læs mere